fbpx
ВИЦ на Тони Михајловски:  Борче и његов пенис (ВИДЕО)

ВИЦ на Тони Михајловски: Борче и његов пенис (ВИДЕО)

Старите рекле, смеењето е половина здравје… Дали се насмеавте денес? Ако не сте се насмеале ова е вистинскиот клип за да ви го разубави денот. Погледнете го неверојатниот актер Тони Михајловски и еден клип од серијата духовит. Навистина овие вицеви кој ги кажува на клиповите се фантастични, а идеата за ваков проект феноменална. Погледнете…

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: