fbpx
Cpaмен виц

Cpaмен виц

Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува:
– Би сакале да изнajмиме соба на 5 минyти.
– Но тоа не е можно господине…
Во муабетот се уфрлува Трпана тажно:
– Можно е, можно е…

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: