fbpx
Потресно видео од доктор: „Како поинаку да разберете да останете дома? Или и ова не е доволно“

Потресно видео од доктор: „Како поинаку да разберете да останете дома? Или и ова не е доволно“

Кристиан Занин, доктор од Италија, на својот фејсбук профил постираше видео од состојбата во една италијанска болница.

Како поинаку да разберете да останете дома? Или ова не ви е доволно, напиша Кристиан.

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: