fbpx
Урнебесно видео : Лева скија, десна, немој Меца таму !

Урнебесно видео : Лева скија, десна, немој Меца таму !

Интересно е кога ќе падне снег и да се препуштите на природата да уживате со топол чај на височините или пак да скијате како хоби, но тоа бајка престанува кога ќе се качите на скиите ако не знаете да скијате тогаш забавата почнува. Ова е видео со комични босанци или срби каде што го учи да скија, вакви видеа има еден тон и дефинитивно ќе ве насмеат до солзи погледнете :

administrator

Related Articles

%d bloggers like this: