October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

Започна директен судир меѓу Русија и Америка! САД со напад на Сирија! (Видео)

ЗАПОЧНА ДИРЕКТЕН СУДИР МЕЃУ РУСИЈА И АМЕРИКА: САД ПОДГОТВУВААТ НАПАД НА СИРИЈА ! Русија ги пушта системите ! На удар американските дронови !

Русите ја започнаа акцијата на отстранување американски беспилотни летала (дронови) во Сирија, пренесува американски Ен-Би-Ес повикувајќи се на воени извори.

Русите ги попречуваат сигналите и навигацијата на американските дронови што би имало големи последици по американската операција во Сирија, наведува оваа телевизија.

Не е соопштено дали некој од дроновите паднал поради пречките во сигналите.

%d bloggers like this: