Browse By

Advertising

Пародија на Васко Ефтов? (ВИДЕО)

Денес ви објавуваме едно старо видео кое сигурно ќе ве насмее, имено Жаре Еден на Еден сними пародија од емисијата на Васко Ефтов “Во Центар”. Жаре креативно оваа емисија ја нарекол Во Тангентата а неговото име го сменил во Жарко Збрефтов но секако има и екслузивен гостин. Еден од најдобрите шоу водители во улога на еден од најдобирте истражувачки новинари во Македонија. Погледнете.