October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Зеленило не мора да има, битно паркинг да има, пари да се земаат (Видео)

Сега сечете го зеленилото но што ќе се случи кога во Ноември кога ќе имаме поголемо загадување од лани ? Има ли некој грам совест во Скопјево дека од воздухот може да се умре ? Не тоа е бизнисот не бира време и место штета што сеуште продолжува истата практика не слуша зборот на луѓето туку парите но тоа ќе има последици енормни врз здравјето на Скопјани :

%d bloggers like this: