August 19, 2019

Булевар

На вистинското место

Тежок е животот со убава жена – ВИДЕО

Италијанска приказна со љубоморен сопруг. Имено еден дечко и бара превоз до градот на неговата згодна сопруга која стои сокриена позади една грмушка. Но човекот да ја испрат својата жена со непознатиот човек бара да се исполнат некои невообичаени услови. Ви препорачуваме да го погледнете видеото кое го објавуваме а е многу популарно на социјалните мрежи.

%d bloggers like this: