June 16, 2019

Булевар

На вистинското место

Ламборгини кое соблекува девојки (ВИДЕО)

Несекојдневен мометн кој може да се види на улица. Две згодни дами замолуваат случајни минувачи да ги фотографираат покрај едно бесно Ламборгини, но кога возачите од внатре ќе притиснат на гас, едноставно девјчињата остануваат без облека. Погледнете каква е реакцијата на случајните миниувачи кои фотографираа. Се работи за неверојатна скриена камера, погледнете и уживајте.

%d bloggers like this: