June 27, 2019

Булевар

На вистинското место

На прв поглед изгледа како сосем обична девојка, но почекајте да стане и да останете без зборови

27 годишната Линдзи сигурно е една од највисоките девојки на светот. Таа е висока 206 сантиметри.

Признава дека луѓе често ја прашуваат што јаде, дури и во супермаркети гледаат што става во корпата и се обидуваат дека откријат од што толку пораснала.

Понекогаш и е тешко да ги игнорира чудните погледи на минувачите, но на тоа се навикнала затоа што со 9 години почнала забрзано да расте.

Извор: http://delcevodenes.mk

Take Me Top
%d bloggers like this: