January 21, 2020

Булевар

На вистинското место

,,Згоднава жена има 25 швалери‘‘ и сите ги привлекува со „манѓије“ (видео)

И така ,,шоуто мора да продолжи‘‘ нови бисери се радат на нет. Оваа жена при вршење на едно телевизиско интервју му даде на водителот многу смешни одговори. На прашањето како вие живеете? таа одговори дека живее како ,,Бог‘‘ , со тоа што има дваесет и пет швалери, а како стигнува и што ги привлекува сите нив кај неа , е тоа мора да го видите…

%d bloggers like this: