Зоки ќе ви објасни за Ај Ти Менаџер (ВИДЕО)
February 18, 2020

Булевар

На вистинското место

Зоки ќе ви објасни за Ај Ти Менаџер (ВИДЕО)

Сигурно ова е еден од по смешните клипови снимени од легендарните комичари К-15. Се работи за конкурс во кој бараат IT менаџер во компанија. На конкурсот се пријавени Цацко и Зоран, а Тошо е директорот на фирмата кој одлучил на ја модернизира. Да не должиме погледнете го клипот и насмевнете се од срце со К-15

%d bloggers like this: