fbpx
  • December 18, 2018

Уметничко лизгање на автомобили (ВИДЕО)

Сите знаеме што значи кога властите во Македонија ќе кажат дека снегот и оваа година повторно ги изненадил, добро тоа…
  • November 4, 2018

Нема да ви се верува кинезот ги копирал дури и најлуксузните автомобили (ВИДЕО)

Случајно наидовме на youtube на едно интересно видео кое ни привлече големо внимание. На ова видео погледнавме колку кинезите можат…