fbpx
  • September 3, 2019

Браво за газдата и платата

Сите знаеме какви се платите во Македонија, а тоа е една и од причините зошто младите заминуваат. Кај нас може…
  • December 5, 2018

„Тешко е да се живее со 12.000 денари месечно, а уште потешко без нив“

Kолку платата од 200 евра може да ги задоволи основните потреби за достоинствен живот? Да имаш да преживееш од месец…