fbpx
  • June 23, 2019

Ова се новите министри на Зоран Заев

Премиерот Зоран Заев, денеска од Валандово, најави дека ќе достави предлог до Собранието за избор на Трајан Димковски за нов…
  • December 8, 2018

ФН: Се бара Хазби Лика (ВИДЕО)

Најдобрата саркастична емисија во Македонија која ги отсликува актуелните политички состојби низ призма на сарказам тоа се незаменливите Фчерашни Новости.…