fbpx
  • December 9, 2018

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев најде решение против загадувањето (ВИДЕО)

Аеросолизација за намалување на загаденоста во воздухот, вечерва прв пат се примени во Кавадарци. Кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев за апаратот…
  • December 8, 2018

И Тито се јави за загадувањето на Скопје

Загадувањето во Република Македонија секојдневно руши рекорди. Властите кажуваат дека превземаат мерки но резултати од нив некако не гледаме, загадувањето…