Browse By

Advertising

За сите домаќинки, како најлесно да ја исчистите фурната! (видео)

Чистењето е една од многуте секојдневни работи кои ги извршува жената во својот дом. На некои работи треба да се посвети поголемо внимание и дополнителен труд како на пример чистењето на масни и закоравени површини. Многу значајно е да се знае полесниот и поефикасниот начин

Господин на денот: Честит 8-ми Март баби, мајки, девојки и жени

Еден убав гест и мала помош за преминување на пешачки премин е доволна за достојна почит од наша страна… Честит 8-ми Март, баби, мајки, жени и девојки…Респект дефинитивно господин на денот кој ќе ни оддржи лекција како треба со луѓето не само на овој ден

Прекрасно дизајнирана кола во Мексико остава без здив (видео)

Има голем број на спортски автомобили кои го земаат здивот кога ќе поминат покрај нас на улица. Оваа девојка е една од малкуте кои можат да си дозволат да возат макар и на кратко уникатни спортски автомобили. Таа оди по целиот свет и прави видеа

Извини погрешна врата (видео)

Сите жени очекуваат на денот на жената да бидат изненадени и посетени од некој кон кого чувствуваат некои симпатии. Да се помине време со некој што ти значи дава чувство на живот и среќа. Па така на ова видео можеме да видиме како една девојка

Да ја освежи малку(видео)

Кога излегуваме секогаш сакаме да бидеме спремни. Под тоа се подразбираме да се избањаме, облечеме чиста и средена гардероба, ставиме мирис и уште голем број на активности ,за да изгледаме убаво и привлечно. Но сепак секогаш мислиме дека тоа не е доволно и треба повеќе.

Во гужва е па реши додека чека семафор да ги бричи нозете (видео)

Живееме во едно динамично и брзо време. Во текот на денот имаме толку многу активности што не можеме на сите да обрнеме доволно внимание и време. Поради тоа некогаш преземаме чекори со кои би го надополниле времето за да можеме да стигнеме да направиме се.

Идеа за подарок на празникот на жената(видео)

Кога доаѓа денот на жената осми Март тогаш главниот фокус е ставен на неа, односно целото внимание мажот тој ден треба а го посвети на неа. Нормално и сите денови во годината треба да ги посветуваме , да и обрнуваме внимание, да ја почитуваме, но

Никогаш немој да заборавиш на тој што ти помогнал! (видео)

Во текот на животот се среќаваме со најразлични ситуации, некои од тие се добри за нас , а некои пак не. Кога се наоѓаме во некоја неповолна ситуација , ќе се најде некој што ќе ни помогне. Можеби тој е оној кој најмалку сме очекувале

Дали е венчавка ! или е ,,хорор филм‘‘! (видео)

Кога двајца се сакаат, тоа би требало да се заврши со брак и сите церемонии кои идат со него. Во зависност од луѓето , односно какви се тие, така и си ги планираат своите свадби и венчавки. Па така можеме да видиме нај различни видови

,,Згодна лепа жена има 25 швалери‘‘ и сите ги привлекува со ,,манѓије‘‘(видео)

И така ,,шоуто мора да продолжи‘‘ нови бисери се радат на нет. Оваа жена при вршење на едно телевизиско интервју му даде на водителот многу смешни одговори. На прашањето како вие живеете? таа одговори дека живее како ,,Бог‘‘ , со тоа што има дваесет и