Connect with us

Забава

Приказни

Приказни10 hours ago

Емотивно писмо од мајка:„ Сине мој! Ова писмо е од твојата мајка која одамна ја заборави. Срам ми е што ти пишувам“

Сине мој! Ова писмо е од твојата мајка која одамна ја заборави. Срам ми е што ти пишувам. По несигурноста...

Приказни2 weeks ago

„За тебе мила мајко, јас ќе жалам секој ден, во туѓа земја” – со овие зборови Иван се прости од мајка му и замина во Германија

Збогом мајко јас отидов, немаме пари, немаме здравје, немаме живот веќе тука во оваа наша мала земја. Оваа разделба ми...

Приказни4 weeks ago

“Со ваков начин на функционирање уште 100 години во Македонија ќе има корона”

Чекаш да се тестираш од КОВИД-19, преку матичен нема термин. На истото место каде шо нема тестови на товар на...

Приказни1 month ago

Не сакавме да заминеме од селото па отворивме фарма за коњи и етно куќа, сега луѓето идат кај нас!

Сопружниците Тамара и Зоран Ребиќ, на нивниот имот имаат 15 арапски и англиски чистокрвни коњи , произведуваат млеко од кобила...

Приказни1 month ago

“Мојот љубовник бара пари од мене и се заканува дека ќе му каже се на мојот сопруг дека го изневерив”

Мојот љубовник бара пари од мене и се заканува дека ќе му каже се на мојот сопруг дека го изневерив...

Приказни1 month ago

Чичко Симе го нацрта сонцето од Кутлеш, ден по ден го носел материјалот на планината

Долгогодишна желба на чичко Симе, Дедо Живе и Цане, пред неколку дена се остварила. Тие го овековечија сонцето од Кутлеш...

More News

Facebook

Recent Posts

Copyright © 2020 Булевар.мк

error: